Kereskedelmi központjává válhat a szabolcsi kisváros: vállalkozói inkubátorház épül Nagykállóban

MTI   
  Megosztom
Kereskedelmi központjává válhat a szabolcsi kisváros: vállalkozói inkubátorház épül Nagykállóban

Vállalkozói inkubátorház építése kezdődött el a SzabolcsSzatmár-Bereg megyei Nagykállóban, a több mint 661 millió forint értékű, európai uniós támogatású beruházás várhatóan az őszre készül el - közölte az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatának honlapján a város önkormányzata.

Közleményük szerint az egykori vásártér területén megvalósuló, irodából és műhelyből álló 1500 négyzetméteres csarnoképület alkalmas lesz termelő, kereskedelmi, szolgáltató, illetve logisztikai tevékenységek befogadására, idővel pedig a nagykállói járás kis- és nagykereskedelmi központjává válhat.

Az épületben kialakított műhelyek hasznosításából árbevételhez juthat az önkormányzat, amelyet további beruházások megvalósítására fordítanak majd - jelezték a közleményben.

A beruházásra a Terület és településfejlesztési operatív program az Ipari területek fejlesztése Nagykállóban című pályázata keretében 661,4 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az önkormányzat. A kivitelezés várhatóan 2020 őszére fejeződik be, de a helyhatóság már várja az érdeklődők jelentkezését

- olvasható az www.onkormanyzat.mti.hu oldalon.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szabolcs-szatmár-bereg megye

nagykálló

kereskedelem

központ