Ez hihetetlen: videón, amint életveszélyesen manőverezik az M7-esen egy sofőr

HelloVidék   
  Megosztom
Ez hihetetlen: videón, amint életveszélyesen manőverezik az M7-esen egy sofőr

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset. A mögötte érkező időben tudott fékezni, ő rögzítette az esetet. A rendőrök még keresik a szabálytalan sofőrt, aki valószínűleg legfeljebb 30 ezres pénzbírságot kaphat azért, amit tett.

Tolatni kezdett egy autós az M7-esen, miután rájött, hogy nem kanyarodott le a veszprémi lehajtónál, számolt be az RTL Klub híradója. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset. A mögötte érkező időben tudott fékezni, ő rögzítette az esetet. Utólag azt nyilatkozta:

A rendőrök még keresik a szabálytalan sofőrt, aki a külső sávban kapcsolt hátramenetbe. Valószínűleg legfeljebb 30 ezres pénzbírságot kaphat azért, amit tett. Januárban Budapesten, a reptérről kivezető gyorsforgalmi úton egy fedélzeti kamera szintén hasonló esetet rögzített éjszaka, sötétben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autópálya

manőver

balesetveszély

hátramenet

lehajtó

szabálytalanság