Vaddisznó ugrott az autó elé: a baleset után az állat elfutott a helyszínről

HelloVidék   
  Megosztom
Vaddisznó ugrott az autó elé: a baleset után az állat elfutott a helyszínről

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt a 86-os számú főút 169-es kilométerszelvényében, augusztus 24-én 3 óra 35 perckor - írta meg a Kisalföld.

Ahogy a portál írja, egy Ford Mondeo típusú gépkocsi 32 éves szlovák sofőrje Jánossomorja irányából, Bősárkány felé közlekedett, amikor az út jobb oldaláról – féktávolságon belül – egy vaddisznó ugrott a jármű elé.

Már nem tudta elkerülni az ütközést a férfi, és elütötte a vadat. A sofőra balesetben nem sérült meg, az állat a helyszínről elfutott. A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vaddisznó

baleset

autóbaleset

vadkár

kár

vadbaleset

bősárkány

jánossomorja