Vaddisznó ugrott az autó elé: a baleset után az állat elfutott a helyszínről

HelloVidék   
  Megosztom
Vaddisznó ugrott az autó elé: a baleset után az állat elfutott a helyszínről

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt a 86-os számú főút 169-es kilométerszelvényében, augusztus 24-én 3 óra 35 perckor - írta meg a Kisalföld.

Ahogy a portál írja, egy Ford Mondeo típusú gépkocsi 32 éves szlovák sofőrje Jánossomorja irányából, Bősárkány felé közlekedett, amikor az út jobb oldaláról – féktávolságon belül – egy vaddisznó ugrott a jármű elé.

Már nem tudta elkerülni az ütközést a férfi, és elütötte a vadat. A sofőra balesetben nem sérült meg, az állat a helyszínről elfutott. A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vaddisznó

baleset

autóbaleset

vadkár

kár

vadbaleset

bősárkány

jánossomorja