Itt a Volánbusz nagy bejelentése: komoly változás jön 2021-ben Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a Volánbusz nagy bejelentése: komoly változás jön 2021-ben Magyarországon

A már megvalósult beszerzéseknek köszönhetően az elmúlt két évben 866 új és újszerű autóbusz állt forgalomba a Volánbusznál és jogelőd társaságainál, de ez még csak a kezdet.

A 2021-es év végéig a tervek szerint további 574 darab új, két- és háromtengelyes, dízelüzemű, helyközi kivitelű autóbuszt szerez be a Volánbusz Zrt. A tervek szerint még idén év végéig kiírják az 574 járműre szóló közbeszerzési eljárást; a tender nyertesével várhatóan 2021 tavaszán fog szerződést kötni a vállalat.

A már megvalósult beszerzéseknek köszönhetően

A flotta fiatalítása része a fenntartható és korszerű közösségi közlekedés elérése, valamint Magyarország buszstratégiájának megvalósítása érdekében tett intézkedéseknek. A megújuló járműpark a helyi és a helyközi autóbusz-közlekedésben egyaránt jelentős mértékben hozzájárul a közösségi közlekedést választók számának növeléséhez, közölte a társaság.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

busz

volánbusz

beszerzés

autóbusz

autóbusz-közlekedés

újítás