Jó hír a kirándulni vágyóknak: hétvégén ismét kinyit a siófoki Nagystrand

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a kirándulni vágyóknak: hétvégén ismét kinyit a siófoki Nagystrand

A pozitív visszajelzéseknek köszönhetően február utolsó hétvégéjén, szombaton és vasárnap ismét megnyitja kapuit a sétálni vágyók előtt a siófoki Nagystrand 9 és 18 óra között – olvasható a város honlapján.

Az elmúlt hetekben tömegek zarándokoltak a Balaton partjára, s bár a fagy engedett már szorításából, erősen olvad a partmenti jég, arra lehet számítani, hogy ismét sokan felkerekednek.

Dr. Lengyel Róbert siófoki polgármester a közösségi médiában jelentette be, a hétvégére kinyitják a Nagystrandot.

Ezzel is minél nagyobb teret biztosítunk a kötelező távolságok megtartásához azoknak, akik a várható enyhe időben szeretnének a parton sétálni. A Rózsakert felőli gyalogos bejárót, a teherporta kapuját és persze a főbejáratot is kinyitjuk szombaton és vasárnap 9-től 18 óráig. Vigyázzunk a starnd területén a rendre és tisztaságra. Belépés csak gyalogosan. A part előtti részen még meglévő jég életveszélyesen vékony, ne próbálkozzon rámenni senki! Egyébként kellemes sétát kívánok mindazoknak, akik belátogatnak oda

- mondta a polgármester.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

siófok

nagystrand

strand

nyitás

séta

jég

fagy

balaton

kirándulás