Jó hír a kirándulni vágyóknak: hétvégén ismét kinyit a siófoki Nagystrand

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a kirándulni vágyóknak: hétvégén ismét kinyit a siófoki Nagystrand

A pozitív visszajelzéseknek köszönhetően február utolsó hétvégéjén, szombaton és vasárnap ismét megnyitja kapuit a sétálni vágyók előtt a siófoki Nagystrand 9 és 18 óra között – olvasható a város honlapján.

Az elmúlt hetekben tömegek zarándokoltak a Balaton partjára, s bár a fagy engedett már szorításából, erősen olvad a partmenti jég, arra lehet számítani, hogy ismét sokan felkerekednek.

Dr. Lengyel Róbert siófoki polgármester a közösségi médiában jelentette be, a hétvégére kinyitják a Nagystrandot.

Ezzel is minél nagyobb teret biztosítunk a kötelező távolságok megtartásához azoknak, akik a várható enyhe időben szeretnének a parton sétálni. A Rózsakert felőli gyalogos bejárót, a teherporta kapuját és persze a főbejáratot is kinyitjuk szombaton és vasárnap 9-től 18 óráig. Vigyázzunk a starnd területén a rendre és tisztaságra. Belépés csak gyalogosan. A part előtti részen még meglévő jég életveszélyesen vékony, ne próbálkozzon rámenni senki! Egyébként kellemes sétát kívánok mindazoknak, akik belátogatnak oda

- mondta a polgármester.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

siófok

nagystrand

strand

nyitás

séta

jég

fagy

balaton

kirándulás