Idén sem vásározhatunk: elmarad a Nyugat-Dunántúl egyik legnépszerűbb programja

HelloVidék   
  Megosztom
Idén sem vásározhatunk: elmarad a Nyugat-Dunántúl egyik legnépszerűbb programja

Tavaly után idén is elmarad a Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb kézműves- és hagyományőrző rendezvénye, az Őrségi Vásár – jelentette be Őr Zoltán, Őriszentpéter polgármestere.

A döntés hátterében elsősorban a járványhelyzet és egyéb bizonytalanságok állnak: nem tudni, hogy a vásár hagyományos időpontjában, június utolsó hétvégéjén mi lesz a hatályos jogszabályi környezet, lehet-e és milyen feltételekkel zenés-táncos programokat tartani. Miután a vásár hosszas szervezést igényel, ezért a döntés meghozatalát tovább nem halaszthatták - írja a Zaol.hu.

Őr Zoltán a megyei napilapnak azt is hozzátette, hogy jelen döntés az év későbbi időszakára tervezett őriszentpéteri vagy környékbeli rendezvényeket nem érinti, illetve tudomásuk szerint az Őrségi Vásár azon tervezett kísérőprogramjai közül is megvalósul néhány – például a természetjáró események -, amelyek nem vonzanak nagyobb tömegeket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

Őrség

Őrségi vásár

fesztivál

vidéki programok

kézműves