Idén sem vásározhatunk: elmarad a Nyugat-Dunántúl egyik legnépszerűbb programja

HelloVidék   
  Megosztom
Idén sem vásározhatunk: elmarad a Nyugat-Dunántúl egyik legnépszerűbb programja

Tavaly után idén is elmarad a Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb kézműves- és hagyományőrző rendezvénye, az Őrségi Vásár – jelentette be Őr Zoltán, Őriszentpéter polgármestere.

A döntés hátterében elsősorban a járványhelyzet és egyéb bizonytalanságok állnak: nem tudni, hogy a vásár hagyományos időpontjában, június utolsó hétvégéjén mi lesz a hatályos jogszabályi környezet, lehet-e és milyen feltételekkel zenés-táncos programokat tartani. Miután a vásár hosszas szervezést igényel, ezért a döntés meghozatalát tovább nem halaszthatták - írja a Zaol.hu.

Őr Zoltán a megyei napilapnak azt is hozzátette, hogy jelen döntés az év későbbi időszakára tervezett őriszentpéteri vagy környékbeli rendezvényeket nem érinti, illetve tudomásuk szerint az Őrségi Vásár azon tervezett kísérőprogramjai közül is megvalósul néhány – például a természetjáró események -, amelyek nem vonzanak nagyobb tömegeket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

Őrség

Őrségi vásár

fesztivál

vidéki programok

kézműves