Extrém nagy a toródás: ha jót akartok magatoknak, kerüljétek el ezt az útszakaszt

MTI   
  Megosztom
Extrém nagy a toródás: ha jót akartok magatoknak, kerüljétek el ezt az útszakaszt

Tizennégy kilométeren torlódik a forgalom az M3-as autópályán Budapest felé a Gödöllő és Bag közötti beton terelőfalak építési és javítási munkálatai miatt - közölte az Útinform pénteken a honlapján.

A munkavégzés alatt a belső sávot lezárták, a forgalmat a külső és a leállósávra terelték. A betonelemek beemelése idejére lezárják a külső sávot is, így addig csak a leállósávon megy a forgalom - tudatták. Az Útinform arra kéri az autósokat, hogy aki teheti, Hatvannál hajtson le az autópályáról, és a Tura-Valkó-Gödöllő útvonalon kerülje ki a torlódást. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel azt közölte, hogy a munkálatok miatt a sztráda mindkét oldalán lezárják a belső sávokat szeptember 6-ig. A cég az autósoknak azt ajánlotta, hogy indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utinform

torlódás

felújítás