Durva tömegkarambol: négy autó ütközött Körmendnél

HelloVidék   
  Megosztom
Durva tömegkarambol: négy autó ütközött Körmendnél

Négy gépkocsi volt a részese annak a balesetnek, amely a 8-as főút 166-os kilométerénél történt, Körmend térségében – adta hírül a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az esethez a körmendi és a szentgotthárdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, de a mentők is a helyszínen voltak.

A Nyugat.hu beszámolójából kiderült, hogy Vasvár irányába tartott egy BMW személyautó kedden délelőtt a 8-as főúton. A sofőr a Mjus szálloda előtt későn vette észre a forgalmi okból álló Volkswagent. A BMW nekiütközött a VW-nek, amit beletolt az előtte álló Toyota utánfutójába. Az utánfutó megrongálta a Toyota hátulját is.

A baleset okozója súlyos sérülést szenvedett, a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

tömegbaleset

autó