Tömegkarambol történt a halálúton: álló kocsisorba hajtott a kamion

HelloVidék   
  Megosztom
Tömegkarambol történt a halálúton: álló kocsisorba hajtott a kamion

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 210-es kilométerszelvényében szerdán, november 10-én reggel 7 óra körül. A forgalmat Hajdúszovát irányába terelik a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között álló kocsisorba hajtott egy kamion Ebesnél, írja a dehir.hu.

A szemle és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett szakaszon, a forgalmat Hajdúszovát irányába terelik a rendőrök.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közlekedés

4-es főút

baleset

kamion

tömegkarambol

közút

főút

ebes

hajdúszovát