Szörnyű tragédia történt a reggeli órákban: a rendőrség vizsgálja az esetet

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a reggeli órákban: a rendőrség vizsgálja az esetet

Halálos baleset történt Magyarsarlós külterületén, az 57-es főút bevezető szakaszán szombat reggel - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja, olvasható a police.hu-n.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

haláleset

közúti baleset

57-es főút

baranya megyei rendőr-főkapitányság

magyarsarlós