Kész horror: cefreszállító ütközött egy halogyi háznak, bent egy nő aludt + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Kész horror: cefreszállító ütközött egy halogyi háznak, bent egy nő aludt + Videó

A teherjármű a jobb oldalára dőlt és nekiütközött egy ház falának. A tartályautó kiütötte a falat, a mögötte lévő szobában egy nő aludt.

A teherjármű a jobb oldalára dőlt és nekiütközött egy ház falának. A tartályautó kiütötte a falat, a mögötte lévő szobában alvó nő nem sérült meg. Statikust várnak a helyszínre. Az elsődleges szemrevételezés alapján az épület lakhatatlanná vált. Tartályautó érkezett a helyszínre, amibe átfejtik a cefrét. Körmendi tűzoltók dolgoznak a helyszínen - közölte a megdöbbentő balesetről a 112. Press

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

halogy

vas megye

közlekedési baleset