Szörnyű tragédia: autóbalesetben elhunyt 2 közismert magyar borász

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: autóbalesetben elhunyt 2 közismert magyar borász

A Jackfall Bormanufaktúra két lelke, Jandrasics Gábor és Burger Ottilia tegnap este tragikus autóbalesetben életét vesztette. Villánytól 2 kilométerre található zsákfaluban, Kisjakabfalván üzemeltettek egy aprócska borászatot.

Tegnap délután 17 óra körül eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze az 58-as főúton, a pécsudvardi elágazásnál. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé, amikor összeütközött egy vele szemben közlekedő, balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Most kiderült, hogy az áldozatok a magyar borászszakma ismert személyiségei voltak, akik a Villánytól 2 kilométerre található zsákfaluban, Kisjakabfalván üzemeltettek egy aprócska borászatot.

Legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy a Jackfall két lelke, Gábor és Ottilia tegnap este tragikus autóbalesteben életét vesztette. Még mi sem tértünk magunkhoz. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Jackfall Bormanufaktúra működését továbbra is biztosítjuk emléküket és szellemiségüket szem előtt tartva

– írta Facebook-oldalán a bormanufaktúra:

Nem ők voltak az egyetlen villányi borászok, akik hasonlóan tragikus körülmények között haltak meg. Sok évvel ezelőtt Debreczeni Pál, a Vylyan Borászat alapítója és főborásza szintén autóbalesetben vesztette életét - jegyezte meg mai cikkében a Blikk.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bormanufaktúra

jackfall bormanufaktúra

siklós