Udvaros Dorottya is felszólalt a tüntetésen: kiállt a Fertő tavi beruházás ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Udvaros Dorottya is felszólalt a tüntetésen: kiállt a Fertő tavi beruházás ellen

Egy napra megállt az építkezés a Fertő tónál, mert a Greenpeace aktivistái élő lánccal és állványokkal zárták el az odavezető utat. Az aktivisták közt volt Udvaros Dorottya színésznő is. Ez már a sokadik tüntetés, amit civilek szerveznek a természetvédelmi területre közpénzből épülő beruházás ellen.

Én nem gondolom azt, hogy egy területet nem kéne fejleszteni. Vagy hogy ne épülhetne ott szálloda, teniszpálya, új strand. De azt gondolom, hogy nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy az a terület, ahova ez a dolog épül, az micsoda, milyen értéket rejt magában. Azért, hogy építsünk teniszpályát és szállodát, azért nem veszíthetjük el azokat az erdőrészleteket, azt a nádast, azt az élővilágot, ami körülöttünk van, mert akkor nem építünk valamit, hanem miközben valamit építünk, valamit elrontunk

mondta az RTL Híradónak Udvaros Dorottya.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

udvaros dorottya

greenpeace

fertő-tó

aktivista

tüntetés

civil szervezetek

beruházás