Újabb szörnyű tragédia történt: egy Lancia hajtott a tehervonat elé + Videó

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Újabb szörnyű tragédia történt: egy Lancia hajtott a tehervonat elé + Videó

Tehervonattal ütközött össze egy személygépkocsi csütörtök hajnalban Sárváron, a vasútállomásnál, a helyszínelés miatt és a műszaki mentés végéig, várhatóan kora délelőttig szünetel a vonatforgalom Sárvár és Porpác között – közölte a Mávinform a Facebook-oldalán.

Halálos kimenetelű baleset történt csütörtök hajnalban Sárváron, a vasútállomásnál. Egy Lancia személyautó a sínekre hajtott a Selyemgyár utcai átkelőnél. A sofőr életének megmentésére nem volt lehetőség.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, hogy a balesetben meghalt a személyautó vezetője. Az autó a sárvári vasútállomásra behaladó tehervonat elé hajtott az átjáróban. Az ütközéskor a fény- és félsorompó jól működött, tilos jelzést mutatott a közút felé.

Felhívták a figyelmet, hogy a Celldömölk és Szombathely között közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időre kell számítani.

A police.hu oldalon az olvaható, hogy a balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés továbbra is rendőri forgalomirányítás mellett zajlik a balesettel érintett útszakaszon.

A 112.press.hu információi szerint sárvári tűzoltók szabadították ki a sofőr testét és átvizsgálták a roncsot másik utas után kutatva. Átnézték az ütközés és a roncs közötti szakaszt is, hogy zuhant-e ki a valaki a járműből. Információik szerint az áldozat egy asszony. Az átkelőben látott nyomok alapján feltételezhető, hogy a gépkocsi állt a síneken az ütközés pillanatában.

Címlapkép illusztráció: MTI/Donka Ferenc

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

halálos baleset

vonatközlekedés

vonatbaleset