Döbbenetes videófelvételen: kődobálással ért végett a kamionosok közötti vita az M2-esen

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes videófelvételen: kődobálással ért végett a kamionosok közötti vita az M2-esen

Csúnyán eldurvult a vita az M2-es autópályán, ami néhány percre teljesen megbénította az M2-es útszakasz forgalmát is. Két kamionos csapott össze, mert egyikük úgy érzékelte, hogy elvitték a tükrét. A Magyar Közút mérnökségvezetője lépett közbe, próbálta lecsillapítani a kedélyeket.

Néhány nappal ezelőtt az M2-esen haladt a váci mérnökség vezetője. A szolgálati autójában van fedélzeti kamera, ami elég komoly szituációt rögzített. Két kamionosnak volt egy „kis” összetűzése.

Az egyik teherautó éppen felhajtott volna az autóútra, miközben a másik úgy érezte, hogy az elvitte a tükrét. Ezért utóbbi megállásra kényszerítette a másik sofőrt. Ezzel viszont teljesen leállították az M2-es forgalmát. Pont ekkor ért oda a mérnökségvezetőnk, aki melléjük hajtott, kiszállt a járműből és igyekezett megoldani a szituációt. Oroszul tudott kommunikálni az agresszív külföldi sofőrrel és elmondta neki, hogy nincs igaza, a másik nem vitte el a tükrét, a dashcam felvételek is tudják bizonyítani, úgyhogy inkább gyorsan szálljon vissza a kamionjába és haladjon tovább, ne tartsa fel a forgalmat. Ennek eleget is tett, de előtte azért még megdobta a vétlen kamionos szélvédőjét egy kődarabbal, amit már csak utólag látott a felvételeken.

- írták.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kamion

magyar közút

m2-es