Brutális képek: így küzdött 50 tűzoltó a lángokkal a kigyulladt hulladékhasznosító üzemben

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális képek: így küzdött 50 tűzoltó a lángokkal a kigyulladt hulladékhasznosító üzemben

A 2022. július 24-én éjjel fél tizenkettőkor érkezett jelzés szerint tűz ütött ki a kertai hulladékhasznosító üzemben. A helyszínre Ajkáról, Pápáról, Veszprémből, Keszthelyről, Sárvárról hivatásos, Kamondról érkeztek hivatásos és önkéntes tűzoltók, összesen 15 járművel.

Ahogy a Katasztrófavédelem írta posztjában, az egységek oldalról vízsugárral, és kéziszerszámokkal támadták a lángokat, a Veszprém megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. Munkájukat erőgép is segítette. Kerta településen július 25-én 9.00 órától tizenöt házban elzárkóztatták a lakókat, ezt délben feloldották. Végül egy nappal később, 25-én, este háromnegyed nyolckor sikerült teljesen megszüntetni az izzásokat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűzoltók

tűzoltás

hulladékhasznosító üzem

ajka

pápa

veszprém

keszthely

sárvár

kamond