Szörnyű tragédia történt vasárnap reggel: áthajtott a vonat a személyautón

MTI   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt vasárnap reggel: áthajtott a vonat a személyautón

Vonattal ütközött egy személyautó Vásárosdombó állomás közelében vasárnap reggel, a baleset miatt nem közlekednek a szerelvények Vásárosdombó és Sásd között - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. A balesetkor a fénysorompó jól működött.

- írja a police.hu.

Vásárosdombó és Sásd között pótlóbuszok viszik az utasokat. A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon késésekre kell számítani. A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon késésekre kell számítani.

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vonatbaleset

vasúti közekedés

halálos baleset

személyautó

vásárosdombó