Életveszély a magyar autópályán: nem sokon múlott a tragédia, videón az őrült kecske

HelloVidék   
  Megosztom
Életveszély a magyar autópályán: nem sokon múlott a tragédia, videón az őrült kecske

Szerdán kaptak értesítést a MKIF Zrt munkatársai, hogy egy kecske kóborol az M1-es autópályán. Az útellenőrök azonnal a helyszínre siettek, majd elterelték a forgalmat, hogy a kecskét biztonságban lehozzák a forgalmas útszakaszról. 

Ahogy az MKIF Zrt. munkatársai írták Facebook-oldalukon:

Az autópályán szolgálatot teljesítő kollégáink néha egészen hihetetlen dolgokkal találkoznak. Szerda M1-es autópálya. Diszpécser kollégánkhoz érkezett bejelentés, hogy az autópályán egy kecske kószál. Azonnal értesítette az útellenőr kollégákat, akik a lehető leggyorsabban elkapták a menekülő négylábút, ami fontos volt, hiszen óránként átlagosan 1500 jármű használja a sztrádát. A kiérkező rendőrök a pihenőhelyre terelték a forgalmat. A kecskét végül kollegáinknak sikerült elkapnia hosszú üldözés után.

A videón láthatjuk, hogy sikerült az akció:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kecske

m1-es autópálya