Hoppá, mi szaladt át az úttesten?! Bravúrosan mentett a sofőr az autópályán +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Hoppá, mi szaladt át az úttesten?! Bravúrosan mentett a sofőr az autópályán +Videó

A vaddisznók nem túl gyakori vendégek az M0-son, nem is nagyon lehet számítani arra, hogy a semmiből csak úgy felbukkan egy. Január 19-én mégis megtörtént ez a furcsa találkozás a cinkotai lehajtó előtt. A sofőr rutinján múlt, hogy nem lett nagyobb baj.

A gyorsforgalmi utakon nem számítunk a vadveszélyre, de a valóság az, hogy sajnos ezeken is bármikor feltűnhet egy nagy testű állat. Így történt ez a lenti felvételen is. Egy hatalmas vaddisznó gondolta úgy, hogy jó ötlet éjjel átkelni az M0-áson keresztbe.

A videón a férjem vezetett haza éjfél után az M0-son, szakadó esőben, amikor a belső sávból egy vaddisznó szaladt át előtte. Mérhetetlenül büszke vagyok rá, ahogy észlelte és korrigálta a helyzetet, amiben sokan elvéreztek volna

- írta a Bpiautosok.hu olvasója.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vaddisznó

autópálya

m0-ás autópálya

cinkota

lehajtó

vadveszély

videó