Szörnyű baleset: árokba borult egy busz Kiskunhalasnál

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű baleset: árokba borult egy busz Kiskunhalasnál

A jelenlegi adataink szerint többen könnyebben megsérültek a balesetben - írta a police.hu.

Az 53-as főút 50-es kilométerénél 2023. április 29-én 5 óra 52 perc körül egy autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között az árokba borult. A balesetben a jelenlegi adataink szerint többen könnyebben megsérültek

- írta a rendőrség közleményében, hozzátették: az érintett útszakaszon félpályás útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

kiskunhalas

rendőrség