Kiadták figyelmeztetést: időszakosan lezárnak egy fontos hidat, ezt kell tudni róla!

MTI   
  Megosztom
Kiadták figyelmeztetést: időszakosan lezárnak egy fontos hidat, ezt kell tudni róla!

Csütörtök reggeltől kora délutánig jelzőőrös forgalomirányítás mellett lehet csak áthaladni a Foki-Sebes-Körös-hídon a Békés vármegyei Szeghalomnál - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

Május 25-én 8.40 és 13.30 között a hídon többszöri, legfeljebb 30 percig tartó teljes lezárásra számíthatnak a közlekedők.

A Magyar Közút a rendszeres éves hídvizsgálatokon túl tízévente úgynevezett fővizsgálatot végez a hidakon. Ez idén esedékes a szeghalmi hídnál. Eredetileg május 16-án végezték volna el a fővizsgálatot, ám az időpontot átütemezték - írták a közleményben.

A korlátozás ideje alatt a megkülönböztető jelzést használó járművek számára soron kívül biztosítják az áthaladást.

Az aktuális forgalmi helyzetről az Útinform telefonszámán (+36-1-336-2400), illetve weboldalán (www.utinform.hu) lehet tájékozódni - közölték.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lezárás

híd

kőrös