Kiadták a rendőrök a figyelmeztetést: ha a Balatonra indulsz, erre jobb, ha készülsz

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a rendőrök a figyelmeztetést: ha a Balatonra indulsz, erre jobb, ha készülsz

Fokozott ellenőrzés lesz a nyáron Somogyban. A megyei rendőr-főkapitányság fokozott ellenőrzést rendelt el a nyár időszakra (június 21-én 0 órától augusztus 21-én 24 óráig) – áll a főkapitányság közleményében.


 


 

Az ellenőrzés célja a turisztikai idény során fokozottan jelentkező rendészeti, bűnügyi, közlekedésrendészeti, idegenrendészeti és migrációs eseményekre tekintettel a közrend, közbiztonság fenntartása, a jogsértő cselekmények, a közlekedési balesetek, az illegális migrációhoz kapcsolódó jogsértések elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása – idézte a tájékoztatást a hirbalaton.hu.

A tó teljes déli része Somogy vármegyéhez tartozik, nagyjából a Zala folyó torkolatától Balatonvilágosig.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

trafipax

rendőrök

balaton