Na, ez a nem semmi: Salgótarján közelében garázdálkodik egy nagymacska?

HelloVidék   
  Megosztom
Na, ez a nem semmi: Salgótarján közelében garázdálkodik egy nagymacska?

Különleges megfigyelések történtek az elmúlt időszakban a nógrádi erdőkben. Mint kiderült, a medve és a farkas már rendszeres vendég felénk, újabban azonban egy nagymacskafaj is rendszeresen feltűnik a kamerákon... - írta meg a nool.hu.

Ahogy a lap írja, Antal Sándor József a természet jó ismerője, a Salgótarján-környéki erdőkben és mezőkön talán már becsukott szemmel sem tévedne el. Épp ennek is köszönhető az, hogy pontosan tudja, hogy milyen állatfajok élnek körülöttünk. A portál legfrissebb podcast-beszélgetésében mesélt arról, hogy:

az elmúlt években például megannyiszor járt már felénk medve és napjainkban is bármikor találkozhatunk vele, éppúgy, mint a farkassal, ami már szinte életvitelszerűen jelen van a térségben. De elárult ugyanakkor egy olyan tényt is, amiről eddig csupán kevesen tudhattak, méghozzá azt, hogy az elmúlt hónapokban többször is felbukkant Salgótarján közelében egy nagymacska, ami egészen biztos, hogy párduc, leopárd vagy puma lehet...

- írta a lap.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

salgótarján

párduc

leopárd

puma

nagymacska

farkas

medve