Karácsonyi menüt a legjobb vidéki éttermekből: ki bírja ezt megfizetni?
Rengetegen döntenek úgy, hogy a karácsonyi konyhai robotolás helyett inkább megrendelik az ételt az ünnepekre, hogy ezzel időt spóroljanak.
Rengetegen döntenek úgy, hogy a karácsonyi konyhai robotolás helyett inkább megrendelik az ételt az ünnepekre, hogy ezzel időt spóroljanak.
A vidéki vendéglátóegységeknek nem könnyű megállni a helyüket a jelenlegi gazdasági helyzetben és a csökkenő vendégforgalom közepette. De vajon hogyan tudnak kitűnni a tömegből, és szólíthatják meg a helyi és a turista vendégeket?
Március 31-én és április 1-jén országszerte majd félszáz étteremben meghirdetett Bárány Napokkal csábítják ennek az egészséges és a hagyományos magyar gasztronómiában fontos szerepet betöltő húsfajtának a fogyasztására az érdeklődőket.
Éppen ezért most annak jártunk utána, mivel készülnek a vidéki éttermek a Valentin-napra. Illetve megnéztük azt is, hogy mennyiből jöhet ki az ünnepi vacsora két személyre.
Az őszi Bárány Napok alkalmával szeptember 29-30. között ismét egyedülálló gasztronómiai élményben részesülhetnek az érdeklődők. De mennyibe kerül idén egy felejthetetlen bárányvacsora? Ennek jártunk most utána.
A pandémiát követően a nagyon magas infláció és az elszabaduló energiaárak meggyengítették a hazai fizetőképes keresletet. Ez legjobban a vidéki vendéglátóhelyek látogatottságának csökkenésén látható.
Korábban tíz éven át a Magyar Turizmus Zrt. szervezte országos szinten a torkos csütörtököket, de a központi szervezés 2016-ban megszűnt. Azóta nincs zajos kampány. Idén viszont újra lehet szabadon torkos csütörtöközni!