Hatalmas nézettségű videó került fel a kislányról, aki jobban szereti a brokkolit, mint a csokit

24.hu   
  Megosztom
Hatalmas nézettségű videó került fel a kislányról, aki jobban szereti a brokkolit, mint a csokit

A magyar internet új sztárja egy pécsi kislány, Zoé, akinek étkezési szokásairól videót készítettek, a felvételt pedig megosztották a Facebookon. A videó eddig 32 milliós nézettséget ért el – írja a 24.hu.

A videón az látható, hogy Zoénak nagyjából mindenféle édességet felajánlanak, de egyik sem kell neki, sőt, undorral tolja el őket magától, míg elé nem kerül a kedvence: a brokkoli.

A kislány édesanyja a Szabad Pécsnek elmondta, hogy a felvételt azután tették fel YouTube-ra, hogy egy virális videók menedzselésére szakosodott cég megkereste őket Amerikából, hogy üzleti alapú együttműködést ajánljanak nekik.

A videó itt látható:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyerek

csokoládé

videó