Tragédiával végződött a fürdőzés: vízbe fulladt egy fiatal a győri Aranypartnál

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédiával végződött a fürdőzés: vízbe fulladt egy fiatal a győri Aranypartnál

Újabb emberéletet követelt a fürdőzés. A fiatal férfi és barátai a holtágat szerették volna átúszni szerdán délután a győri Aranypart II-n. Tragédiával végződött a strandolás a kisalfold.hu beszámolója szerint.

Segítsetek, nem bírom tartani!

– a portál szerint ezt hallották az Aranypart II strandján napozók szerdán délután öt óra körül.

Két fiatal srác ugrott be a holtágba. Át akartak úszni a püspökerdei oldalra. Félúton azonban az egyikük elmerült, azt kiáltva, hogy nem érzi jól magát. Ekkor kért segítséget a társa

– mondta a lapnak egy szemtanú. Mint azt tudni lehet, egy épp szabadnapját töltő vízmentő, a 19 éves Ádám húzta partra a fuldoklót. Azonnal hívták a mentőket a parton lévők, akik perceken belül a helyszínre értek, és megkezdték az újraélesztést, sajnos sikertelenül. A jelenlegi Információink szerint egy 22 éves fiatalember az áldozat. Két eset is történt négy nap alatt a győri partszakaszon. Vasárnap késő délután vízben összeesett férfit kellett újraéleszteni.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fürdőzés

halál

baleset

győr

aranypart

tragédia

mentők

vízimentő

segítség