Tragédiával végződött a fürdőzés: vízbe fulladt egy fiatal a győri Aranypartnál

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédiával végződött a fürdőzés: vízbe fulladt egy fiatal a győri Aranypartnál

Újabb emberéletet követelt a fürdőzés. A fiatal férfi és barátai a holtágat szerették volna átúszni szerdán délután a győri Aranypart II-n. Tragédiával végződött a strandolás a kisalfold.hu beszámolója szerint.

Segítsetek, nem bírom tartani!

– a portál szerint ezt hallották az Aranypart II strandján napozók szerdán délután öt óra körül.

Két fiatal srác ugrott be a holtágba. Át akartak úszni a püspökerdei oldalra. Félúton azonban az egyikük elmerült, azt kiáltva, hogy nem érzi jól magát. Ekkor kért segítséget a társa

– mondta a lapnak egy szemtanú. Mint azt tudni lehet, egy épp szabadnapját töltő vízmentő, a 19 éves Ádám húzta partra a fuldoklót. Azonnal hívták a mentőket a parton lévők, akik perceken belül a helyszínre értek, és megkezdték az újraélesztést, sajnos sikertelenül. A jelenlegi Információink szerint egy 22 éves fiatalember az áldozat. Két eset is történt négy nap alatt a győri partszakaszon. Vasárnap késő délután vízben összeesett férfit kellett újraéleszteni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fürdőzés

halál

baleset

győr

aranypart

tragédia

mentők

vízimentő

segítség