Tragédiával végződött a fürdőzés: vízbe fulladt egy fiatal a győri Aranypartnál

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédiával végződött a fürdőzés: vízbe fulladt egy fiatal a győri Aranypartnál

Újabb emberéletet követelt a fürdőzés. A fiatal férfi és barátai a holtágat szerették volna átúszni szerdán délután a győri Aranypart II-n. Tragédiával végződött a strandolás a kisalfold.hu beszámolója szerint.

Segítsetek, nem bírom tartani!

– a portál szerint ezt hallották az Aranypart II strandján napozók szerdán délután öt óra körül.

Két fiatal srác ugrott be a holtágba. Át akartak úszni a püspökerdei oldalra. Félúton azonban az egyikük elmerült, azt kiáltva, hogy nem érzi jól magát. Ekkor kért segítséget a társa

– mondta a lapnak egy szemtanú. Mint azt tudni lehet, egy épp szabadnapját töltő vízmentő, a 19 éves Ádám húzta partra a fuldoklót. Azonnal hívták a mentőket a parton lévők, akik perceken belül a helyszínre értek, és megkezdték az újraélesztést, sajnos sikertelenül. A jelenlegi Információink szerint egy 22 éves fiatalember az áldozat. Két eset is történt négy nap alatt a győri partszakaszon. Vasárnap késő délután vízben összeesett férfit kellett újraéleszteni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fürdőzés

halál

baleset

győr

aranypart

tragédia

mentők

vízimentő

segítség