Így mesélt Tóth Gabi a várandósságról: vidékre költözne kislánya születése után

HelloVidék   
  Megosztom
Így mesélt Tóth Gabi a várandósságról: vidékre költözne kislánya születése után

Decemberre várja a kisbabáját Tóth Gabi. Hogy éli meg a várandósságot, és milyen jövőbeli tervei vannak a kislánya születése után?
Erről mesélt a Családvarázs című műsorban.

Mint mondta, igyekezett már az elejétől fogva bevonni párját, Krausz Gábort is a teendőkbe, hogy már a kezdetektől részese lehessen a várandósságnak. Arról is mesélt, hogy sokat kapott a vidéki élettől, éppen ezért azt szeretné, ha kislánya is részesülhetne ebből.

Nagyon fontosak nekem a hagyományok, a vidéki közeg, amiben én is felnőhettem. Azt szeretném, ha ebből ő is kapna. A tiszta levegőből, a jó mennyiségű koszból, amitől erős lesz az immunrendszere, hiszen nekünk is az volt. Szeretnénk, ha egy olyan környezetben nőne fel, állatok között, vidéki, lassabb tempójú emberek között szocializálódhasson, amilyenben mi is. Szerintem ez elég sokat dob az értékrenden, később, felnőttkorban is

- mondta el Gabi.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyerek

kisbaba

tóth gabi

énekes

énekesnő

terhesség