Így mesélt Tóth Gabi a várandósságról: vidékre költözne kislánya születése után

HelloVidék   
  Megosztom
Így mesélt Tóth Gabi a várandósságról: vidékre költözne kislánya születése után

Decemberre várja a kisbabáját Tóth Gabi. Hogy éli meg a várandósságot, és milyen jövőbeli tervei vannak a kislánya születése után?
Erről mesélt a Családvarázs című műsorban.

Mint mondta, igyekezett már az elejétől fogva bevonni párját, Krausz Gábort is a teendőkbe, hogy már a kezdetektől részese lehessen a várandósságnak. Arról is mesélt, hogy sokat kapott a vidéki élettől, éppen ezért azt szeretné, ha kislánya is részesülhetne ebből.

Nagyon fontosak nekem a hagyományok, a vidéki közeg, amiben én is felnőhettem. Azt szeretném, ha ebből ő is kapna. A tiszta levegőből, a jó mennyiségű koszból, amitől erős lesz az immunrendszere, hiszen nekünk is az volt. Szeretnénk, ha egy olyan környezetben nőne fel, állatok között, vidéki, lassabb tempójú emberek között szocializálódhasson, amilyenben mi is. Szerintem ez elég sokat dob az értékrenden, később, felnőttkorban is

- mondta el Gabi.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyerek

kisbaba

tóth gabi

énekes

énekesnő

terhesség