Gyász! Elhunyt a Ghymes Együttes legendás billentyűse; alig 57 éves volt

HelloVidék   
  Megosztom
Gyász! Elhunyt a Ghymes Együttes legendás billentyűse; alig 57 éves volt

57 éves korában elhunyt Kún Csaba, a Ghymes Együttes billentyűse - közölte hivatalos Facebook-oldalán a zenekar. A temetés 2020. május 25-én 15 órakor lesz Bősön.

Kún Csaba 1963. áprilisi 2-án született Dunaszerdahelyen született, és már általános iskolás korában zongorázni tanult a helyi művészei iskolában. Tanulmányait a dunaszerdahelyi Elektrotechnikai szakközépiskolában folytatta, ezalatt három évig a Fortuna együttesben billentyűzött. 1982-től 18 évig szórakoztató zenét játszott Felvidéken, Magyarországon és Ausztriában. A Ghymes együttessel 1994-től kezdett el dolgozni. Néhány évig a nagyobb koncerteken működött közre, 2000-től viszont már állandó fellépőként szerepelt a zenekarban. Mellette a Ghymes alapítója, Szarka Gyula szóló koncertjein is rendszeresen fellépett.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ghymes

gyász

gyászhír

kún csaba