Bréking! Eltűnt egy tízéves kisfiú: a lakosság segítségét kéri a rendőrség

HelloVidék   
  Megosztom
Bréking! Eltűnt egy tízéves kisfiú: a lakosság segítségét kéri a rendőrség

Eltűnt egy tízéves fiú, Mátyus Dávid Róbert január 3-án, hétfőn. A fiú az iskolából távozott ismeretlen helyre, és azóta sem tudni, hol van. A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ügyben.

A Police.hu oldalán olvasható, hogy a fiú körülbelül 140 centiméter magas, 40 kilogramm, kék szemű, szőke, rövid hajú. Eltűnésekor sötétkék melegítőt, barna bakancsot, szürke kabátot, kapucnis pulcsit viselt.

Mátyus Dávid Róbert
Mátyus Dávid Róbert

A karcagi rendőrök a lakosság segítségét kérik, így aki felismeri a képen látható Mátyus Dávid Róbertet, vagy információval rendelkezik a tartózkodási helyéről, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, hívja a 06 (56) 501-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06 (80) 555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: Police.hu

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eltűnt

mátyus dávid róbert

kisfiú

tízéves