Sokkoló fejlemények a tragikus balesetben: ez okozta az ejtőernyős halálát

MTI   
  Megosztom
Sokkoló fejlemények a tragikus balesetben: ez okozta az ejtőernyős halálát

Halálos kimenetelű légi közlekedési baleset történt 2022. május 27-én 16 óra körül az Alba Airport (Börgönd) repülőtéren, ahol egy csapat ejtőernyős hajtott végre csoportos ugrást. A sportolók közül az egyik férfinek nem megfelelően nyílt ki az ernyője, ezért nagy sebességgel a földnek csapódott. Új fejlemény, hogy a tragédia körülményeit a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja.

Feltehetően az ejtőernyő hibája miatt földbe csapódott egy férfi péntek délután Székesfehérvár-Börgönd repülőtéren. Az 50 éves sérültet újraélesztették, de belehalt sérüléseibe - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense az MTI-vel. A police.hu-n később azt írták, hogy a baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja.

A rendőrségi honlapon azt közölték, hogy a baleset körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya - szakértők bevonásával - büntetőeljárásban vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ejtőernyős baleset

baleset

tragédia

haláleset

büntetőeljárás