Nem akartak a penészes, beázó iskolában maradni a diákok: most átmenetileg bezárják a gimit

HelloVidék   
  Megosztom
Nem akartak a penészes, beázó iskolában maradni a diákok: most átmenetileg bezárják a gimit

Átmenetileg Gödöllő három különböző oktatási intézményébe helyezik el a Török Ignác Gimnázium diákjait. Ezt az iskola igazgatója közölte az RTL Klub híradójával. Abban állapodtak meg a Dunakeszi Tankerületi Központ vezetőjével, hogy az épületben nem marad senki. Mindezt azután, hogy a gimnázium diákjai nem akartak tovább penészes, beázó osztálytermekben ülni, ezért kivonultak az iskolából és hazamentek.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

gödöllő

gimnázium

török ignác gimnázium

diákok

dunakeszi

beázás

penész