Lesújtó hírt kaptak ezek a vidéki benzinkutak: itt vannak a részletek

HelloVidék   
  Megosztom
Lesújtó hírt kaptak ezek a vidéki benzinkutak: itt vannak a részletek

Nem örülnek most a vidéki, családi tulajdonban lévő kisbenzinkutak tulajdonosai. Mutatjuk, milyen értesítést kaptak, egyenesen a MOL-tól.

A közleményben a következő állt:

Tájékoztatjuk, hogy az ország működése és energiabiztonsága érdekében optimalizálnunk kellett az ellátási stratégiánkat, és a november 28-án kezdődő, 48. héten nem tudunk dízelt és motorbenzint biztosítani Önöknek.
Vállalatunknak az egész régió energiaellátásában kiemelt stratégiai szerepe van, és felelősek vagyunk azért, hogy az ország minden pontján legyen a működéshez szükséges üzemanyag-mennyiség. A jelenlegi helyzetben az országos ellátási szempontokat kell előtérbe helyeznünk, és egyelőre fenn kell tartanunk az átmeneti korlátozásokat.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Üdvözlettel:
Nagykereskedelmi Értékesítés MOL

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tankolás

motorbenzin

dízel

benzinkutak