Lesújtó hírt kaptak ezek a vidéki benzinkutak: itt vannak a részletek

HelloVidék   
  Megosztom
Lesújtó hírt kaptak ezek a vidéki benzinkutak: itt vannak a részletek

Nem örülnek most a vidéki, családi tulajdonban lévő kisbenzinkutak tulajdonosai. Mutatjuk, milyen értesítést kaptak, egyenesen a MOL-tól.

A közleményben a következő állt:

Tájékoztatjuk, hogy az ország működése és energiabiztonsága érdekében optimalizálnunk kellett az ellátási stratégiánkat, és a november 28-án kezdődő, 48. héten nem tudunk dízelt és motorbenzint biztosítani Önöknek.
Vállalatunknak az egész régió energiaellátásában kiemelt stratégiai szerepe van, és felelősek vagyunk azért, hogy az ország minden pontján legyen a működéshez szükséges üzemanyag-mennyiség. A jelenlegi helyzetben az országos ellátási szempontokat kell előtérbe helyeznünk, és egyelőre fenn kell tartanunk az átmeneti korlátozásokat.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Üdvözlettel:
Nagykereskedelmi Értékesítés MOL

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tankolás

motorbenzin

dízel

benzinkutak