Vaddisznó invázió a Balatonnál: már kutyára is támadtak a vadállatok

HelloVidék   
  Megosztom
Vaddisznó invázió a Balatonnál: már kutyára is támadtak a vadállatok

A Balaton-felvidéken vaddisznó-invázió van: a környék több településén is azt tapasztalták az ott lakók, hogy az állatok gyakran megjelennek a lakott részeken, sőt, a portákra is bejutnak. Van, aki kolomppal, vagy egy lábas ütögetésével próbálja elijeszteni őket – derül ki az RTL Klub híradójából.

Nemrég egy vaddisznó rátámadt meg egy kutyát, mesélte egy révfülöpi férfi. Elmondása szerint a vadállat a kerítés rácsai között döfte meg az ebet az agyarával.

Azok a vadak, amelyek bejöttek a belterületre, itt születnek a kicsinyeik, ezt tekintik élőhelyüknek.

– mondta Sári Ferenc vadász, aki hozzátette, hogy a napokban az is előfordult, hogy egy vaddisznó egy ott lakót nem engedett be a saját telkére.

Az RTL kereste a területért felelős Csobánc Földtulajdonosi Vadásztársaságot, amely szórólapokon ad jó tanácsokat a környéken élő lakosoknak, de nem nyilatkoztak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vaddisznó

vadállat

balaton

támadás

invázió

kutya