Koronavírus: november közepére-végére várható az esetszám csúcsa

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: november közepére-végére várható az esetszám csúcsa

November közepére-végére várható az esetszám csúcsa - mondta Rusvai Miklós víruskutató az RTL Klubnak.

Rusvai Miklós szerint a fertőzöttek számának növekedése pár héten belül magával húzza a súlyos esetek számának növekedését is. Mint elmondta, a fertőzöttek számának csúcsa még jó pár százzal emelkedni fog, és nem kizárható, hogy eléri a kétezret.

A víruskutató meglátása szerint a halottak számának további emelkedését csak a még szigorúbb egészségügyi rendszabályokkal és a tavaszihoz hasonló korlátozásokkal lehetne elkerülni, de, mint kiemelte:

úgy tűnik, nem ez most a kormányzati terv.

Ilyen korlátozások nélkül azonban Rusvai szerint heteken belül megtriplázódhat a halálesetek száma, és 20 fölé emelkedhet, akár tartósan is, holott tavasszal a legmagasabb napi halálesetszám 17 volt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

koronavírus-járvány

virológus

járvány