Koronavírus: november közepére-végére várható az esetszám csúcsa

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: november közepére-végére várható az esetszám csúcsa

November közepére-végére várható az esetszám csúcsa - mondta Rusvai Miklós víruskutató az RTL Klubnak.

Rusvai Miklós szerint a fertőzöttek számának növekedése pár héten belül magával húzza a súlyos esetek számának növekedését is. Mint elmondta, a fertőzöttek számának csúcsa még jó pár százzal emelkedni fog, és nem kizárható, hogy eléri a kétezret.

A víruskutató meglátása szerint a halottak számának további emelkedését csak a még szigorúbb egészségügyi rendszabályokkal és a tavaszihoz hasonló korlátozásokkal lehetne elkerülni, de, mint kiemelte:

úgy tűnik, nem ez most a kormányzati terv.

Ilyen korlátozások nélkül azonban Rusvai szerint heteken belül megtriplázódhat a halálesetek száma, és 20 fölé emelkedhet, akár tartósan is, holott tavasszal a legmagasabb napi halálesetszám 17 volt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

koronavírus-járvány

virológus

járvány