Tovább romlik a helyzet Hajdúnánáson: halálos áldozata is van már a vírusnak a településen

HelloVidék   
  Megosztom
Tovább romlik a helyzet Hajdúnánáson: halálos áldozata is van már a vírusnak a településen

Hat ember szorul kórházi ápolásra, és halálos áldozata is van már a vírusnak a településen - számolt be róla a haon.hu

A legfrissebb adatok alapján 104 igazolt koronavírusos van Hajdúnánáson, ebből 67 ember aktív fertőzött. Kórházban hat személyt ápolnak, sajnos egy ember elhunyt

- számolt be róla Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere a helyi önkormányzat szerdai közleményében.

Ahogy a portál írja, a polgármester mindenkit arra kér mindenkit, hogy a távolságtartás, a maszkhasználat és a folyamatos kézfertőtlenítés szabályait tartsák be, ugyanis ezzel lehet a járvány terjedését lassítani.

A közlemény szerint Nagyné Legény Ildikó, Hajdúnánás alpolgármestere önkéntes házi karanténban tartózkodik mind a mai napig, mert családjának egyik tagja múlt kedden a koronavírus-fertőzés egyik legtipikusabb tünetét, az íz-és szaglás elvesztését tapasztalta magán. Múlt szerdán megtörtént a mintavétel, amely sajnos pozitív eredményt adott az egyik családtagjánál.

A tünetek megjelenésekor alpolgármester családjának minden tagja önkéntes házi karanténba vonult. Jelenleg otthon tartózkodnak azóta is

- olvasható az önkormányzati közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hajdú-bihar-megye

hajdúnánás

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

koronavírus-fertőzés

polgármester