Vádat emeltek a taktaharkányi nő ellen: óvodás gyerekeket fenyegetett veréssel

MTI   
  Megosztom
Vádat emeltek a taktaharkányi nő ellen: óvodás gyerekeket fenyegetett veréssel

A vádirat szerint a taktaharkányi lakos vádlott haragos viszonyban van a szomszéd családdal. 2019 október végén a szomszéd nő óvodás korú gyermekeit az óvodában azzal fenyegette meg, hogy őket is és szüleit is bántalmazni fogja - írja közleményében az Ügyészség.

A gyermekek anyja ettől annyira megijedt, hogy egy hétig nem merte óvodába engedni gyermekeit. Az eseményt követő napokban a vádlott a házának udvaráról meglátta szomszédját, – a megfenyegetett gyermekek anyját – és azt kiabálta át neki, hogy a lányával fogja megveretni őt és gyermekeit is.

A sértett nő, hogy elkerülje a további szóváltást, bement a lakásába, azonban a vádlott ezután is átkiabált azzal, hogy ha elkapja, eltöri a nyakát.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta, egyidejű pártfogó felügyelet elrendelésével, valamint külön magatartási szabályként, annak előírásával, hogy a vádlott a bűncselekmény sértettjétől tartsa távol magát, és vegyen részt agressziókezelő tréningen.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ügyészség

gyerekek

óvoda

szülő

szomszéd

taktaharkány

bántalmazás