Vádat emeltek a taktaharkányi nő ellen: óvodás gyerekeket fenyegetett veréssel

MTI   
  Megosztom
Vádat emeltek a taktaharkányi nő ellen: óvodás gyerekeket fenyegetett veréssel

A vádirat szerint a taktaharkányi lakos vádlott haragos viszonyban van a szomszéd családdal. 2019 október végén a szomszéd nő óvodás korú gyermekeit az óvodában azzal fenyegette meg, hogy őket is és szüleit is bántalmazni fogja - írja közleményében az Ügyészség.

A gyermekek anyja ettől annyira megijedt, hogy egy hétig nem merte óvodába engedni gyermekeit. Az eseményt követő napokban a vádlott a házának udvaráról meglátta szomszédját, – a megfenyegetett gyermekek anyját – és azt kiabálta át neki, hogy a lányával fogja megveretni őt és gyermekeit is.

A sértett nő, hogy elkerülje a további szóváltást, bement a lakásába, azonban a vádlott ezután is átkiabált azzal, hogy ha elkapja, eltöri a nyakát.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta, egyidejű pártfogó felügyelet elrendelésével, valamint külön magatartási szabályként, annak előírásával, hogy a vádlott a bűncselekmény sértettjétől tartsa távol magát, és vegyen részt agressziókezelő tréningen.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ügyészség

gyerekek

óvoda

szülő

szomszéd

taktaharkány

bántalmazás