Kész vége: bezár a vidéki város egykor legkedvesebb élelmiszerboltja

HelloVidék   
  Megosztom
Kész vége: bezár a vidéki város egykor legkedvesebb élelmiszerboltja

Több mint 5 évtized után már nem élelmiszerbolt fog működni a dunaújvárosi Dózsa György úton önállóan álló üzletben - adta hírül a megyei lap.

A Duol számolt be róla, hogy 53 év után bezárt a város ikonikus kisáruháza, a régi Csemege, a mai Reál. A lap információi szerint egy drogéria – parfüméria költözik a helyére. Kezdetben a Csemege áruházlánc üzleteként tartották számon, de a lap arra is kitér, hogy olyanok is akadtak, akik egyszerűen ABC-nek nevezték (a név Alapvető Beszerzési Cikkek rövidítésből fakadt).

Ahogy most írták:

Újabb tulajdonosváltást követően a Reál Élelmiszer felirat került az bolt homlokzatára. Amikor átvette az üzletet a hazai tulajdonú üzletlánc nem gondoltuk, hogy a Dózsa György út első üzletének ez lesz az utolsó neve. Információink szerint 2023. húsvétját követően megszűnik az üzlet és vele együtt eltűnik a dunaújvárosiak egykor legkedvesebb élelmiszerboltja.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

életmód

élelmiszerbolt

bevásárlás