Megdőlt a balatoni tórekord: kifogták minden idők legbrutálisabb méretű pontyát

HelloVidék   
  Megosztom
Megdőlt a balatoni tórekord: kifogták minden idők legbrutálisabb méretű pontyát

Tegnap délután Kovács Krisztián új hivatalos balatoni rekordpontyot fogott Balatonakarattyán, a Gumirádli strandon! A giga méretű tőpontyot 95 cm-es hosszal és 34,05 kg-os tömeggel mérlegelték a helyszínen.

Ahogy a "Balatoni Hal" Facebook-oldalán beszámolt róla, tegnap délután Kovács Krisztián új hivatalos balatoni rekordpontyot fogott Balatonakarattyán, a Gumirádli strandon!

A nagyszerű tőpontyot 95 cm-es hosszal és 34,05 kg-os tömeggel mérlegelték a helyszínen kollégáink. A horgásztól megtudtuk, hogy a hal erőteljes húzós kapással jelentkezett a partról, dobós módszerrel bejuttatott végszereléken felkínált 1 db 22 mm-es oldódó fűszeres-halas bojlira. A fárasztás megközelítőleg 20 percig tartott. Krisztiánnak gratulálunk a fogáshoz, a segítőknek pedig köszönjük a közreműködést! ?

- írták.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balatoni hal

rekord

hal

horgász

horgászat