Több tízezerbe fájhat, ha ezt nem tudod: ezekben a vizekben tilos itthon fürödni!

HelloVidék   
  Megosztom
Több tízezerbe fájhat, ha ezt nem tudod: ezekben a vizekben tilos itthon fürödni!

Lehet-e fürdeni a Sédben és a Séd-völgyi dísztóban? - tette fel a kérdést a veol.hu-nak olvasójuk. Talán viccnek szánta, de fontos tudni, hogy lakott terület szabad vizein tilos fürdeni, így a Séd patakban is, ahogy az ország más hasonló vizeiben is.

Természetes vizeinkben kizárólag olyan helyeken lehet megmártózni, ahol ez megengedett, nem esik tiltó rendelkezés alá. A Belügyminisztérium rendelete szerint minden olyan tevékenység fürdőzésnek minősül, amely valamilyen úszóeszköz igénybevételével történik.

Címlapkép: Dubóczky Krisztina

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fürdés

séd

séd-völgy

szabadvíz

dísztó

szabálysértés

büntetés