Sipos Tomi, Terecskei Rita, Torres Dani, Bebe is ott volt: kell a támogatás a kisállatoknak

HelloVidék   
  Megosztom
Sipos Tomi, Terecskei Rita, Torres Dani, Bebe is ott volt: kell a támogatás a kisállatoknak

Július 13-án, csütörtökön, a Noé Állatotthonban mutatták be a Netfone Telecom friss állatvédelmi kezdeményezését, a Pettel projektet. Aki előfizet a mobilcég legújabb szolgáltatására, a nehéz sorsú állatokat segítheti rendszeres havi támogatásával. A különleges eseményre sok hazai híresség is kilátogatott: Torres Dani, Bebe, Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője, valamint Sipos Tomi az Irigy Hónaljmirigy tagja is jelen voltak.

A projekt sajtótájékoztatóját Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos nyitotta meg. „A civil szervezetek és több mint harminc évtizedes tapasztalatuk nélkül ma Magyarországon nem lehetne állatvédelem. A mostani összefogás a felelős vállalkozók, a civilek és a celebek közös felelősségvállalása, ami remekül példázza, hogy az állatvédelem közös ügyünk” – árulta el.

Jómagam is kutyás vagyok, és nagyon fontosnak tartom, hogy a felelős állattartást népszerűsítsük. Fel kell hívni az emberek figyelmét arra, hogy ezek az élőlények tisztában vannak az érzelmeikkel, a szeretettel, elképesztő, hogy hányan nem ismerik fel, hogy ők is érző lények. Ők tisztelnek minket, nekünk is tisztelnünk kell őket

- mondta el az énekes.

Te is segíthetsz!

A Netfone új márkája, a Pettel segítségével a különböző állatvédő szervezetek folyamatos, havi jellegű támogatást kaphatnak. Az előfizetők a hamarosan induló www.pettel.hu weboldalon, a regisztráció során választhatják majd ki, hogy melyik szervezetet szeretnék támogatni a Pettel-nél töltött időszak alatt.

Az alap támogatás tarifacsomagtól függetlenül havonta nettó 300 Forint, ezt az összeget a havidíj minden esetben magában foglalja. A szervezetek havonta egyszeri átutalással, összesítve kapják majd meg a támogatásokat aszerint, hogy hány ügyfél választotta őket a szerződés során. Az alap támogatáson felül az előfizetőknek lehetősége van további támogatásra is, 250, 500, 750 vagy 1000 forint értékben- ez az extra költség kiszámlázásra kerül hónap végén.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

noé állatotthon

sztárvendégek

támogatás

állatvédelem

kezdeményezés

pettel

projekt

netfone