Brutális emberölés történt: halálra késeltek egy 18 éves fiatalembert szombaton

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális emberölés történt: halálra késeltek egy 18 éves fiatalembert szombaton

Elfogtak egy 54 éves férfit, aki a gyanú szerint halálra késelt egy 18 éves fiatalembert szombaton Tiszanánán – közölte hétfőn a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Police.hu információi szerint a két család között egy korábbi nézeteltérés miatt vita alakult ki. A vita elfajult, és egy 18 éves fiatal férfit késsel úgy megszúrtak, hogy a helyszínen belehalt sérülésébe. Két másik férfi is megsérült, őket kórházba szállították.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 54 éves férfit – aki elmenekült a helyszínről – két órán belül elfogták, és őrizetbe vették. A besenyőtelki illetőségű férfi ellen emberölés és életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt eljárást indítottak és kezdeményezték a letartóztatását.

Az ügyben a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság gyanúja miatt több ember ellen is eljárást indított.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

késelés

gyilkosság

elfogás