Meglepő eredményt hozott a kutatás: ezt keresik az autósok a hazai benzinkutaknál

HelloVidék   
  Megosztom
Meglepő eredményt hozott a kutatás: ezt keresik az autósok a hazai benzinkutaknál

A hazai autóvezetők 35 százalékának fontos, hogy minőségi kávét igyon, mikor megáll a benzinkútnál, derül ki az ORLEN autósok körében végzett felméréséből. A kávé világnapja alkalmából közzétett eredmények alapján a magyarok harmada szívesebben tankol olyan töltőállomáson, amely megfelelő színvonalú étkezési lehetőségeket nyújtó kávézóval is rendelkezik.

Az autósok általában több szempontot is figyelembe vesznek, amikor arról döntenek, hol álljanak meg tankolni: az ár mellett nagyon fontos például az üzemanyag minősége, de az ORLEN hazai kutatása alapján meghatározó tényező a kávé minősége is. A magyar autósok több mint harmada (36%) fontosnak tartja, hogy színvonalas kávézó is várja a benzinkutakon. A hazai járművezetők egy jelentős hányada számára a tankolás után elfogyasztott kávé tehát alapelvárás - nem csak a kávé világnapján. A kutatás szerint minden harmadik autóvezető (35%) a kúton kapható kávé minőségét is figyelembe veszi, mielőtt behajtana egy töltőállomásra.

A hazai autósokhoz hasonlóan az ORLEN számára is kiemelten fontos a minőségi kávé, a vállalat éppen ezért 2023 júliusában hazánkban is megnyitotta első Stop Cafe kávézóját. Azóta már az M1-es, M3-as és M7-es autópályák mellett is elérhető a Stop Cafe Európa-szerte népszerű étel- és italkínálata, amely minőségi, Fair-Trade® kávékkal teljes.

A kizárólag az ORLEN számára megalkotott keverékek között megtalálható egy kiváló minőségű Arabicából készült bio kávé és egy ízletes Espresso keverék, amelyben az Arabica és a Robusta is megjelenik. Idén és 2024. első felében az ORLEN folyamatosan építi ki a Stop Cafe koncepciót a magyarországi kutakon, így az autósok egyre több helyszínen találkozhatnak majd a különleges kávé- és szendvicskínálattal.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kávé

benzinkutak

autósok

kávézás

orlen