Szörnyű tragédia Szombathelyen: tóba fulladt a szerencsétlenül járt férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia Szombathelyen: tóba fulladt a szerencsétlenül járt férfi

Haláleset történt a szombathelyi Csónakázó tónál 2023. december 29-én éjszaka. A nyugat.hu információi szerint egy rendezvényről tartott hazafelé egy férfi a hozzátartozójával, amikor jelezte, hogy egy rövid időre lesétál a tó partjára. Onnan azonban nem tért vissza, így a hozzátartozója a keresésére indult, majd mások is a segítségére siettek. A férfit néhány perc múlva vették észre, a part közelében, elmerülve.


 


 

Cser Zsófia rendőr őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lapnak elmondta, hogy 2023.12.29-én egy 68 éves férfi halálozott el a Csónakázó-tó Kenderesi utca felőli partszakaszánál. Az esettel kapcsolatosan a Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított.

A férfi valószínűleg megcsúszott, vagy rosszul lett és beleszédült a hideg vízbe.

2011-ben egy úszni jól tudó horgász ugrott be a tóba, hogy segítsen egy fuldokló asszonynak. A férfi azonnal elmerült, a holttestét órák múlva találták meg szonárral a part közvetlen közelében, miközben a partról nappali viszonyok között sem lehetett látni. Az az asszony is életét vesztette, akinek a segítségére indult.

- jegyezte még meg a lap.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

fulladás

csónakázó-tó