Újabb rekordfogás: nem akármilyen halszörny akadt a horogra Nógrádban

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb rekordfogás: nem akármilyen halszörny akadt a horogra Nógrádban

A halritkaság bő 40 perces fárasztás után került a partra, melyhez bizony szükséges volt a horgásztárs segítsége.

Maconka sűrűn kerül be a horgászhírekbe. A tavalyi év egyik legnagyobb eseménye volt például egy 34,45 kg-os (130/86 cm) lapátorrú tok kifogása, mely eredmény Lubai Nikolett nevéhez fűződött. E hal új akkor Európa-rekord is lett, egészen idén január 3-ig, írta Facebook-oldalán a Maconkai-víztározó és tórendszere - írja az Infostart.

"2024.01-03-án 9 dkg-al megdőlt a rekord, mert Kis Róbert 132/88 cm-es paraméterekkel rendelkező óriása esetében 34,54 kg-on állt meg a mérleg. A halritkaság bő 40 perces fárasztás után került a partra, melyhez bizony szükséges volt a horgásztárs segítsége. A képek összevetése alapján vélhetően a két fogás esetében a hal azonos".

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

hal

fogás

rekord