Ennek a tragédiasorozatnak sosincs vége?! Újabb vidéki áldozata van a lakástüzeknek

HelloVidék   
  Megosztom
Ennek a tragédiasorozatnak sosincs vége?! Újabb vidéki áldozata van a lakástüzeknek

Kigyulladt egy százötven négyzetméteres lakóház a Hajdú-Bihar vármegyei Álmosdon vasárnap reggel, a tűzben egy ember életét vesztette - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.


 

Vasárnap reggel kigyulladt egy százötven négyzetméteres lakóház Álmosdon, a Béke utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület két helyisége teljes terjedelmében, valamint a tetőszerkezet egy része égett – tudatta a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtómunkatársa a Haonnnal.

A lángokat sikerült rövid időn belül megfékezni. Az épületbe bejutva a lakórészben egy embert találtak, akinek az életén már nem lehetett segíteni. Nem zárható ki, hogy a fűtési rendszer, vagy elektromos meghibásodás miatt keletkezett a tűz, de a tragédia pontos okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni. Információink szerint egy hetven év körüli férfi az áldozat.

A hétvégén nem ez volt az első halálos tűzeset, Hajdúböszörményben egy idős hölgy vesztette életét, Debrecenben pedig két ember égett bent egy faépületben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakástűz

tragédia

katasztrófavédelem