Félmilliárdot kap a komáromi gyógyfürdő: mutatjuk, mire költenék az ingyenpénzt

MTI   
  Megosztom
Félmilliárdot kap a komáromi gyógyfürdő: mutatjuk, mire költenék az ingyenpénzt

 Egész évben elérhetővé válnak a komáromi Brigetio Gyógyfürdő szolgáltatásai annak a fejlesztésnek az eredményeként, amely félmilliárd forintos pályázati támogatás segítségével valósul meg - mondta az MTI-nek az intézmény marketingvezetője.


 

Radics Török Tímea tájékoztatása szerint az uszodaépületben 100 négyzetméteres pihenőgalériát alakítanak ki, illetve a főtartók meghagyásával teljesen új tetőszerkezetet építenek fel a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásának felhasználásával.

A meglévő medencék körül csaknem ezer négyzetméteren korszerű burkolatot fektetnek le, amely hozzájárul a fürdő látogatóbarát és vonzó kialakításához, korszerű megjelenéséhez. A tervek szerint mindkét beruházást befejezik a fürdőszezon kezdetére.

A Brigetio Gyógyfürdőt évente csaknem 200 ezer ember keresi fel, a holland, osztrák és német vendégek körében is kedvelt. A fürdő mellett hotel található, illetve egy kemping, ahol előre telepített lakókocsik várják az évente rendszeresen visszatérő vendégeket.

Az 1965-ben felfedezett, 59 fokos gyógyvíz az orvosi vizsgálatok szerint enyhíti a mozgásszervi panaszokat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

komáromi fürdő

gyógyfürdő

fejlesztés