Végre, egy forradalmi ötlet: 1,5 milliárdból különleges ásványvíz-üzem nyílt Pannonhalmán

HelloVidék   
  Megosztom
Végre, egy forradalmi ötlet: 1,5 milliárdból különleges ásványvíz-üzem nyílt Pannonhalmán

A Győr közeli kisvárosban, Pannonhalmán remek minőségű vizeket rejt a talaj. Legalább ennyire jó hír, hogy az új magyar ásványvíz-palackozóban az országban egyedülálló módon gondolkodnak a műanyag palackok körforgásáról - derült ki a Kisalföld riportjából.

Az Oonly Tisztán Víz Kft. Pannonhalmán nyitott palackozóüzemet, amelyben január közepe óta gyártják Magyarország első ásványvizes refPET cserepalackjait. A beruházás 1,5 milliárd forintba került. Az üzemben naponta akár több százezer, évente több mint 50 millió palack is készül. Legalább ennyire jó hír, hogy a pár hónapja működő magyar ásványvíz-palackozó, az Oonly vízmárka alapítója, Polony István zöldszemlélettel, hazánkban egyedülálló módon gondolkodik a műanyag palackok körforgásáról, újrafelhasználásáról - derült ki a Kisalföld riportjából.

A termékünket a kiváló minőségű, természetesen magas metakovasav- és magnéziumtartalmú, 136 méter mélyről érkező ásványvíz mellett a környezettudatos szemléletre építjük

- közölte Polony István, aki hozzátette a palackok esetében 80 százalékkal kevesebb műanyagra van szükség, mint az egyszer használatos PET-palackoknál:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar termék

ásványvíz

kisalföld