Lekapcsolták a pofátlan kábítószer-kereskedő párost: hónapok óta árulták a drogot

MTI   
  Megosztom
Lekapcsolták a pofátlan kábítószer-kereskedő párost: hónapok óta árulták a drogot

A gyanú szerint hónapok óta árusított kábítószert az a férfi és nő, akiket Hódmezővásárhely közelében fogtak el csütörtökön - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint egy 32 éves férfi és egy 35 éves nő március 12-től kábítószerrel, valamint új pszichoaktív anyaggal kereskedett. A páros csütörtökön Hódmezővásárhely felé tartott, amikor a rendőrök elfogták őket. Rajtuk kívül előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki a gépjármű vezetőjét is, akinél a kábítószer-vizsgálat pozitív eredményt mutatott.

A páros ellen kábítószer-kereskedelem bűntette, a fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás. A nyomozók őrizetbe vették a két kereskedőt, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kábítószer

drog

csempész

rendőrség