Erre senki sem számított: Magyarországon van Szlovákia egyik legjobb étterme

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki sem számított: Magyarországon van Szlovákia egyik legjobb étterme

Tény, hogy a kevesebb mint 5,5 milliós lakosságú Szlovákia nem dúskál gourmet célpontokban, de arra senki sem számított, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Anyukám Mondta éttermet beválasztják Szlovákia 10 legjobb étterme közé - írja a Dining Guide.

A Trend online magazin összeszedte Szlovákia legjobb ár-érték arányú és minőségű éttermeit. Nem is lenne ebben semmi különös, azonban a Dining Guide felfedezte, hogy

A szlovák magazin gasztroújságírója nem internetes értékelések alapján állította össze a toplistát, hanem valóban megfordult a listán szereplő helyeken, az Encsen található Anyukám Mondta étterem pedig annyira lenyűgözte, hogy egyből bejutott a legjobbak közé.

De mégis hogyan került be egy magyar étterem a szlovák toplistába? Természetesen nem arról van szó, hogy Encset elcsatolták volna Magyarországtól, továbbra 20 kilométerre található a szlovák határtól, Kassától pedig 45 kilométerre. A magazin szerint

Az encsi zarándokhelyről már régóta tudni, hogy a legjobb étterem a régióban, ennek fényében az sem meglepő, hogy Szlovákia egyik legjobb éttermének titulálták, ami egyszerre elismerés és baráti gesztus Dudáséknak és az Anyukám Mondta csapatának.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

encs

anyukám mondta

szlovákia

gasztro

étterem

gasztronómia