Erre senki sem számított: Magyarországon van Szlovákia egyik legjobb étterme

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki sem számított: Magyarországon van Szlovákia egyik legjobb étterme

Tény, hogy a kevesebb mint 5,5 milliós lakosságú Szlovákia nem dúskál gourmet célpontokban, de arra senki sem számított, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Anyukám Mondta éttermet beválasztják Szlovákia 10 legjobb étterme közé - írja a Dining Guide.

A Trend online magazin összeszedte Szlovákia legjobb ár-érték arányú és minőségű éttermeit. Nem is lenne ebben semmi különös, azonban a Dining Guide felfedezte, hogy

A szlovák magazin gasztroújságírója nem internetes értékelések alapján állította össze a toplistát, hanem valóban megfordult a listán szereplő helyeken, az Encsen található Anyukám Mondta étterem pedig annyira lenyűgözte, hogy egyből bejutott a legjobbak közé.

De mégis hogyan került be egy magyar étterem a szlovák toplistába? Természetesen nem arról van szó, hogy Encset elcsatolták volna Magyarországtól, továbbra 20 kilométerre található a szlovák határtól, Kassától pedig 45 kilométerre. A magazin szerint

Az encsi zarándokhelyről már régóta tudni, hogy a legjobb étterem a régióban, ennek fényében az sem meglepő, hogy Szlovákia egyik legjobb éttermének titulálták, ami egyszerre elismerés és baráti gesztus Dudáséknak és az Anyukám Mondta csapatának.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

encs

anyukám mondta

szlovákia

gasztro

étterem

gasztronómia