Erre senki sem számított: Magyarországon van Szlovákia egyik legjobb étterme

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki sem számított: Magyarországon van Szlovákia egyik legjobb étterme

Tény, hogy a kevesebb mint 5,5 milliós lakosságú Szlovákia nem dúskál gourmet célpontokban, de arra senki sem számított, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Anyukám Mondta éttermet beválasztják Szlovákia 10 legjobb étterme közé - írja a Dining Guide.

A Trend online magazin összeszedte Szlovákia legjobb ár-érték arányú és minőségű éttermeit. Nem is lenne ebben semmi különös, azonban a Dining Guide felfedezte, hogy

A szlovák magazin gasztroújságírója nem internetes értékelések alapján állította össze a toplistát, hanem valóban megfordult a listán szereplő helyeken, az Encsen található Anyukám Mondta étterem pedig annyira lenyűgözte, hogy egyből bejutott a legjobbak közé.

De mégis hogyan került be egy magyar étterem a szlovák toplistába? Természetesen nem arról van szó, hogy Encset elcsatolták volna Magyarországtól, továbbra 20 kilométerre található a szlovák határtól, Kassától pedig 45 kilométerre. A magazin szerint

Az encsi zarándokhelyről már régóta tudni, hogy a legjobb étterem a régióban, ennek fényében az sem meglepő, hogy Szlovákia egyik legjobb éttermének titulálták, ami egyszerre elismerés és baráti gesztus Dudáséknak és az Anyukám Mondta csapatának.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

encs

anyukám mondta

szlovákia

gasztro

étterem

gasztronómia