Kétségbeesett lépés: veszélyben az ország egyik legjobb vidéki étterme?

HelloVidék   
  Megosztom
Kétségbeesett lépés: veszélyben az ország egyik legjobb vidéki étterme?

A vidék egyik legkiválóbb étterme adott fel álláshirdetést, amiben szakács pozícióra keresik legújabb munkatársukat. A sokak által kedvelt és szeretett encsi, Anyukám mondta a munkaerőhiány miatt kétségbeesetten vár egy tehetséges szakemberre. Mutatjuk a jelentkezés részleteit.

Ha szakácsként mindened a vidéki hangulat és álmodból felkeltve is készen állsz a főzésre, akkor most jelentkezz az Anyukám mondta hirdetésére, ki tudja, talán te leszel a befutó.

Konyhatípust tekintve olasz, európai, közép-európai és magyar ételek elkészítésére kell fókuszál az étterem, de külön figyelmet fordítanak arra is, hogy egy-egy menüvel készüljenek a vegetáriánusok, vegánok és a különböző érzékenységgel rendelkezők számára is. Nem hiába, szuper értékeléseik vannak a Tripadvisor oldalon is.

Telefonon kerestük az éttermet az üres pozíció részleteivel kapcsolatban. Amint újabb információkhoz jutunk, frissítjük a cikkünket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

anyukám mondta

étterem

szakács

állás