Kétségbeesett lépés: veszélyben az ország egyik legjobb vidéki étterme?

HelloVidék   
  Megosztom
Kétségbeesett lépés: veszélyben az ország egyik legjobb vidéki étterme?

A vidék egyik legkiválóbb étterme adott fel álláshirdetést, amiben szakács pozícióra keresik legújabb munkatársukat. A sokak által kedvelt és szeretett encsi, Anyukám mondta a munkaerőhiány miatt kétségbeesetten vár egy tehetséges szakemberre. Mutatjuk a jelentkezés részleteit.

Ha szakácsként mindened a vidéki hangulat és álmodból felkeltve is készen állsz a főzésre, akkor most jelentkezz az Anyukám mondta hirdetésére, ki tudja, talán te leszel a befutó.

Konyhatípust tekintve olasz, európai, közép-európai és magyar ételek elkészítésére kell fókuszál az étterem, de külön figyelmet fordítanak arra is, hogy egy-egy menüvel készüljenek a vegetáriánusok, vegánok és a különböző érzékenységgel rendelkezők számára is. Nem hiába, szuper értékeléseik vannak a Tripadvisor oldalon is.

Telefonon kerestük az éttermet az üres pozíció részleteivel kapcsolatban. Amint újabb információkhoz jutunk, frissítjük a cikkünket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

anyukám mondta

étterem

szakács

állás